مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک آماده است تا به شما در زمینه های مختلف کاریابی ،مشاوره کسب وکار ، مشاوره سرمایه گذاری، ثبت شرکت ف امور بیمه و مالیاتی و ...

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

مهارت های مدیر فروش یکی از عوامل تعیین کننده در موفقیت و سودآوری یک بنگاه اقتصادی است. هر سازمانی برای فروش کالا یا خدماتش نیاز به فردی دارد که بتواند با کمترین هزینه بیشترین فروش و درآمد را داشته باشد. برای رسیدن به چنین هدفی کافی است فردی با مهارت های مدیریت فروش در این سمت قرار بگیرد، آن وقت خواهید دید که چگونه با توانایی خود سودهای کلان نصیب تان می شود. اما این مهارت ها چه هستند و چگونه می‌توان آن ها را به دست آورد. در ادامه به شرح مهارت های لازم برای مدیر فروش می‌پردازیم که با داشتن آن‌ها می‌توانید اهداف سازمانی و شخصی‌تان را برآورده سازید.

 

برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه فروش و مارکتینگ می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

 

 

منبع: مهارت های لازم برای مدیر فروش

 

 

 

نقش مدیر فروش چیست؟

هر مدیر فروشی برای موفقیت باید وظایف و نقش‌های خود را بشناسد. اینگونه بهتر می‌تواند با استفاده از اختیاراتش برای پیشبرد سازمان برنامه ریزی انجام دهد. مدیر فروش 5نقش اساسی دارد که هر کدام از آن‌ها را در ادامه شرح داده‌ایم.

1- نقش استراتژیک

یک مدیر فروش با توجه به ورودی‌ها و خروجی‌های اصلی‌اش برای بلند مدت برنامه ریزی می‌کند. نادیده گرفتن این موارد برنامه فروش و خدمات رسانی را در بلند مدت با مشکل مواجه خواهد کرد. برای مثال مدیر فروش باید به زمان‌های ازدیاد تقاضا، نیروهای لازم برای فروش، کنترل و اجرای بودجه فروش و… توجه داشته باشد.

2- مدیریت ارتباط

مدیر فروش باید بستری مناسب برای ایجاد ارتباطی دو طرفه با مشتری ایجاد بکند. به این معنا که تنها این مشتری نباشد که در زمان نیاز به بنگاه شما مراجعه نماید. بلکه مدیر فروش با بررسی و شناخت مشتری بتواند خدمات و کالاهای خود را به مشتری معرفی کند و به نوعی اجازه ندهد ارتباط شکل گرفته از دست برود. همچنین در برابر مشتریان ناراضی رفتاری مناسب در پیش بگیرد. مقاله نحوه برخورد با مشتریان ناراضی را بخوانید.

3- عضوی از شرکت

مدیر فروش به عنوان عضوی کلیدی در شرکت باید به دنبال اهدافی مثل رضایت مشتری، زیاد کردن سهم بازار، هزینه فروش کمتر و… باشد. او با توجه به این اهداف می‌تواند موجب ترقی و سودآوری شرکت شود. مدیر فروش می‌داند هر چه طول عمر مشتری بیشتر باشد، سود بیشتری نصیب او خواهد شد. برای اطلاع از روش های بالا بردن ارزش طول عمر مشتری کلیک کنید.

4- رهبری تیم و مدیریت کانال ها

مدیر فروش با استفاده از ابزارها و نیروهایی که در اختیار دارد، کار را پیش می‌برد. کانال‌های او به صورت حضوری و مجازی هستند و نیروهای تحت نظر او نیز طبق برنامه او پیش می‌روند. پس باید توانایی هدایت تمامی این نیروها را داشته باشد. مدیر فروش با ویژگی رهبری خود به نیروها انگیزه داده و از توانایی آن‌ها به بهترین نحو استفاده می‌کند.

5- نظارت و کنترل

یکی از وظایف اصلی مدیر فروش نظارت بر کارها و بررسی وضعیت شرکت است. این که آیا امور طبق برنامه پیش می‌رود؟ چه تغییراتی برای بهبود کار باید انجام شود؟ آیا عملکرد نیروها مناسب است؟ چه عاملی مانع از پیشرفت می‌شود؟ نیازهای بازار چیست؟ قوانین کار رعایت می شود؟ مدیر فروش با در نظر گرفتن تمامی این موارد می‌تواند سود را بیشتر کرده و اجازه ندهد رقبا او را از میدان به در کنند. 

مهارت های لازم برای مدیر فروش

با توجه به وظایف و نقش‌هایی که برای مدیر فروش تعریف شد، پس باید برای قرارگیری در این جایگاه مهارت‌های ویژه‌ای داشت. علاوه بر مهارت‌های شغلی، جهت پیشرفت در این سمت چند ویژگی است که در ادامه آن‌ها را شرح می‌دهیم. برای اطلاع از مهارت های شغلی لازم جهت ورود به کار کلیک کنید.

اولین مهارت مدیر فروش | مهارت های شخصی 

مدیر فروش باید دارای برخی ویژگی‌های شخصیتی باشد. توانایی برقراری ارتباط، روحیه رهبری و انگیزه دادن، هماهنگی موثر و حفظ انرژی تیم و… از جمله خصوصیاتی است که شما را مناسب برای این جایگاه معرفی می‌کند. اگر می‌خواهید در چنین سمتی کار کنید، باید بتوانید صمیمیت و نیاز اعضا و مشتریان را بشناسید و متناسب با آن‌ها عمل نمایید.

دومین مهارت مدیر فروش | مهارت های مدیریتی

مهارت‌های مدیریتی شامل توانایی فرد در تصمیم گیری، برنامه ریزی، سازماندهی امور کارکنان، کنترل، حفظ آرامش و انگیزه در کار می‌شود. یکی دیگر از ویژگی‌های مهم مدیریتی توانایی تاثیرگذاری‌تان بر دیگر اعضا است؛ شوخ طبعی، حمایت گری، مرجع و داشتن دانش و… از جمله ویژگی‌های یک مدیر تاثیرگذار هستند.

سومین مهارت مدیر فروش | مهارت های فنی

شناخت اصول مذاکره، آگاهی به مبانی فروش و قوانین بازار، اطلاع از ویژگی‌های کالا یا خدمات و… از دیگر مباحثی است که مدیر فروش باید نسبت به آن‌ها تسلط داشته باشد. مدیر فروش با دانش و تجربه‌اش مشخص می‌کند که در چه ناحیه‌ای و به چه اندازه و به چه روشی فروش انجام شود. پس باید فردی در این جایگاه قرار بگیرد که از آموزه‌ها و تجربه کافی بهره مند باشد. دیجیتال مارکتینگ یکی از مهارت‌هایی است که او باید به آن اشراف داشته باشد.

چهارمین مهارت | مهارت های تحلیلی

با استفاده از مهارت تحلیلی مدیر فروش وضعیت بازار، خواسته‌های بازار، پتانسیل فروش، نقاط قوت و ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها و… را شناسایی می‌کند. مدیر فروش با نتیجه گیری که از تحلیل‌ها می‌کند باید برای گام‌های بعدی تصمیم گیری نماید. روش‌هایی که برای بازاریابی برمی‌گزیند یکی از این تصمیمات است، بازاریابی تلفنی یکی از این روش هاست که نیاز به تحلیل و بررسی دارد. برای اطلاع از مزایا و معایب بازاریابی تلفنی کلیک کنید.

مهارت پنجم لازم برای مدیر فروش | مهارت های مفهومی

یکی دیگر از مهارت‌های لازم مدیر فروش درک او از مفاهیم و نقش هاست. او باید ساختار سازمانی، استراتژی کلی سازمان، نقش‌های همکاران، نظریه‌های سازمانی، مسئولیت‌های اجتماعی و غیره را بشناسد.

کاردوک برای بهبود مهارت های لازم مدیر فروش چه می تواند انجام دهد؟

یکی از خدماتی که مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک انجام می‌دهد، آموزش و ارائه خدمات مشاوره جهت بهبود مهارت‌های مدیریت فروش است. شما می‌توانید با برقراری ارتباط با مشاوران کاردوک کسب و کار خود را توسعه داده و با استفاده از طرح‌های فروش و مشاوره فروش افراد با تجربه و آگاه به نیازها و رفتار مشتریان استراتژی فروش خود را طرح ریزی کنید. برای ارتباط با مشاوران کاردوک با شماره‌های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

 

برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه فروش و مارکتینگ می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

 

 

منبع: مهارت های لازم برای مدیر فروش

  • ۰۲/۰۳/۰۱
  • پرهام عبدی

مهارت های لازم برای مدیر فروش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی